TOP5 joululahjavinkit henkilöstölle ja asiakkaille

Hyvin valittu joululahja osoittaa arvostusta ja tuo iloa työyhteisöön, ja joulun lähestyessä on taas aika miettiä sopivaa tapaa ilahduttaa henkilöstöä. Tässä jutussa jaamme viisi parasta vinkkiä, joiden avulla löydät juuri oikeat lahjat, jotka inspiroivat ja palkitsevat tiimiäsi.

Joululahjat henkilöstölle
Puhelinkuva-Kotimainen-Lahjakortti-Valikoima

5 vinkkiä henkilöstön joulumuistamiseen

  1. Panosta laatuun. Koska tavaraa on kaikilla, panosta laatuun ja aineettomuuteen. Pienelläkin budjetilla saat henkilöstölle joululahjat, jotka lämmittää saajansa mieltä.
  2. Anna lahjansaajan valita. Kaikille sopivaa lahjaa on hankala löytää. Parhaiten osut oikeaan, kun annat lahjansaajan itse valita mieleisensä lahja tai hyväntekeväisyyskohde. Vastuullisin lahja on se minkä saa itse valita.
  3. Antajansa näköinen lahja. Lahjaan ei välttämättä kannata painattaa yrityksen logoa, mutta varmista että lahjansaaja tietää, keneltä lahja on. Parhaimmillaan lahja heijastelee antajan arvoja ja kulttuuria.
  4. Muista verosäännökset. Henkilökunnan kollektiivinen joulumuistaminen on saajalleen verovapaa kun lahjan käypä arvo on alle 100 €. Rajatun valikoiman lahjakortit kuuluvat verovapaiden lahjojen joukkoon. Lue tarkemmin henkilöstölahjojen verotuksesta artikkelissamme.
  5. Suosi kotimaista. Kotimaisuuden arvostus on kasvussa, ja joululahjan hankinta on hyvä paikka suosia suomalaisia tuotteita ja palveluja.

Viimeisin ja ehkä tärkein vinkki henkilöstön joululahjoihin: panosta helppouteen ja sujuvuuteen lahjan hankinnassa, sillä lahjojen pakkaaminen ja toimittaminen tuovat piilokuluja ja ylimääräistä työtä. Lahjat voit hankkia myös täysin valmiina palveluna, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Suosituimmat joululahjat henkilöstölle ja asiakkaille Kiitoskaupalta:

  1. Jouluinen Kiitos 2024: Jouluinen Kiitos -lahjakorttiin on valittu mukaan sesongin suosituimmat lahjat. Joulu on paras aika muistaa henkilöstöä ja asiakkaita, ja lahjakortilla tämä on erityisen helppoa.
  2. Upea Kiitos: Upea Kiitos -kortti on suunniteltu erityisesti oman henkilökunnan ja asiakkaiden muistamiseen. Tällä lahjakortilla voit olla varma, että lahja jää positiivisesti mieleen: valittavana on niin aineettomia kuin tavara- ja ruokalahjojakin, joista lahjansaaja voi valita 1-2 kpl (lahjakortti sisältää 2 valintaa).
  3. Aineeton Kiitos: Aineettoman lahjan antamalla tarjoat työntekijöillesi elämyksiä tavaroiden sijaan. Aineeton lahja on ympäristöystävällinen valinta ja tarjoaa tavaralahjaa mieleenpainuvamman kokemuksen.

Kaikki Kiitoskaupan lahjakortit ja lahjasivusto voidaan räätälöidä yritysilmeenne mukaisesti.

Personoitu lahja henkilökunnalle

Lahjakortti henkilöstön joululahjaksi on kasvattanut voimakkaasti suosiotaan viime vuosina, ja siitä onkin tullut monen yrityksen suosima tapa osoittaa arvostusta työntekijöille. Lahjakortti on joustava ja helppo lahja, sillä se antaa saajalle mahdollisuuden valita lahjansa, ja antajalle tilaisuuden räätälöidä lahja tilanteeseen ja budjettiin sopivaksi.

Kaikki joululahjakortit henkilökunnalle ja asiakkaille voidaan myös personoida teidän yritysilmeellänne sekä halutuilla tervehdyksillä tai jouluntoivotuksilla.

P.S. Jos sinulla heräsi kysymyksiä, niin ota meihin yhteyttä, asiantuntijamme auttavat sinua mielellään: 045 7832 3783 tai [email protected]