Usein Kysytyt Kysymykset

Täältä löydät vastauksen mahdollisiin kysymyksiisi olet sitten ostamassa lahjakortteja tai lunastamassa lahjaasi. Mikäli et jostain syystä löydä vastausta kysymykseesi, olethan meihin yhteydessä sähköpostilla [email protected] tai soita 045 7832 3783.

UKK-lahjakortti

Lahjakortin ostaja

Tilaa valitsemasi lahjakortit nettikaupastamme tai ota yhteyttä myyntiimme. Voit tilata lahjakortit painettuina tai sähköisinä. Lahjakortit on helppo personoida omalla logolla, tervehdyksellä, kuvalla tai jopa rakentamalla yrityksesi näköisen lahjavalikoiman. Lahjakortit toimitetaan joko sinulle tai halutessasi suoraan lahjansaajille. Lahjakortit voi maksaa verkkomaksuna tai ottaa laskulle. Lahjankortin saaja lunastaa haluamansa lahjan nettikaupassamme ja me toimitamme lahjan saajalle suoraan kotiin tai työpaikalle.

Kiitoskauppa on täysin kotimainen yritys ja emme myy euromääräisiä lahjakortteja tiettyyn myymälään tai verkkokauppaan vaan Kiitoskauppa-lahjakortilla lahjansaaja voi valita haluamansa lahjan valikoimasta, johon on valittu suosituimpia lahjavaihtoehtoja. Kollektiivisena henkilöstölahjana ja merkkipäivälahjana rajatun valikoiman lahjakortit ovat saajalleen verovapaita. Sähköinen ja painettu lahjakortti on helppo personoida ja toimittaa perille. Lahjansaaja voi valita haluamansa lahjan ja se toimitetaan hänelle haluttuna aikana.

Lahjakortit on helppo tilata nettisivuillamme. Autamme mielellään kaikissa tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä 045 7832 3783 tai [email protected]

Ilman muuta, nettikaupassamme voit personoida lahjakorttiin teidän kuvan, logon ja tervehdystekstin. Tai ole meihin yhteydessä, niin rakennetaan juuri teille sopiva ratkaisu aina lahjavalikoimasta lähtien, 045 7832 3783 tai [email protected].

Painetut lahjakortit toimitamme postitse ja ne ovat perillä 3-5 työpäivän kuluessa tilauksesta, digitaaliset kortit saat käyttöösi heti tai haluamasi ajankohtana ajastettuna. Sähköiset lahjakortit voit tilata itsellesi tai suoraan lahjansaajille, ne tulevat osoitteesta [email protected]. Halutessasi voimme postittaa myös painetut kortit suoraan lahjansaajille.

Nettikaupassamme voi maksaa laskulla (14 pv netto), verkkopankkimaksuna tai yleisimmillä luottokorteilla.

Painettujen lahjakorttien tilaukseen lisätään painatus- ja toimituskulut 19,00 €  per toimitusosoite.

Voit valita myös lahjakorttien toimituksen suoraan kirjeitse lahjansaajille, jolloin Kiitoskauppa hoitaa lahjakorttien lähetyksen. Tämän palvelun hinta on 4,00 €/lähetetty kortti

Sähköisten lahjakorttien toimitus- ja käsittelykulut ovat 0 €.

Ei ole, voit tilata meiltä vaikka yhden lahjakortin.

Kyllä, tietyn rajatun valikoiman sisältävät lahjakortit ovat saajalleen verovapaita kollektiivisena lahjana tai merkkipäivälahjana. Kollektiivisen lahjan tulee olla kalenterivuoden aikana arvoltaan alle 100 € ja lahjan antamista koskevat säännöt tulee koskea koko henkilökuntaa (ks. Verohallinnon syventävät ohjeet Verohallinnon sivuilta).

Kyllä, lahjakortin saaja lunastaa lahjansa nettikaupassamme ja me toimitamme lahjat koko manner-Suomeen. Ahvenanmaalle ja ulkomaisiin osoitteisiin emme voi valitettavasti lahjoja toimittaa. Mikäli lahjansaajat ovat EU-alueella, voit valita Gift from Finland -lahjakortin. Tämän kortin lahjat toimitetaan EU-maihin.

Lahjakortit toimivat vain Manner-Suomessa. Ulkomailla EU-alueella asuville lahjansaajille voit valita Gift from Finland -lahjakortin. Tämän kortin lahjat toimitetaan EU-maihin.

Lahjakortit ovat voimassa vähintään 12 kk ostohetkestä. Viimeinen voimassaolopäivä on merkitty korttiin.

Kyllä saa, lahjakortit on helppo personoida oman näköisiksi tilauksen yhteydessä. Mikäli olet kiinnostunut rakentamaan täysin teidän näköisen lahjakortin ja sen valikoiman sekin onnistuu, ole vain meihin yhteydessä 045 7832 3783 tai [email protected]
Mikäli jostain syystä lahjakortit olisivat menossa vanhaksi ennen kuin olet antanut ne lahjaksi voimme vaihtaa ne uusiin vastaaviin korteihin (vaihto-oikeus koskee kuitenkin vain enintään 10 % ostetuista korteista), kaikki kortit ovat kuitenkin aina vähintään 12 kk voimassa ostohetkestä. Näin voit huoletta tilata lahjakortteja, vaikka niiden tarvittava tarkka määrä ei olisikaan heti tiedossa.

Lahjakortin saaja

Lahjan lunastaminen tapahtuu verkkosivullamme valikosta ”Lunasta lahjakortti” syöttämällä lahjakortin koodi. Tämän jälkeen näet lahjavalikoiman, josta voit valita mieleisesi lahjan. Voit myös käydä koodilla vain katsomassa valikoimaa ja tehdä itse lunastuksen myöhemmin, koodi menee käytetyksi vasta kun tilauksen tekee loppuun asti.

Tavaralahjat toimitetaan lähimpään pakettipalvelu PostNordin noutopisteeseen. Digitaaliset lahjat ja palvelut toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.  Mikäli valitset ruokatuotteen (tuore tai pakaste) suosittelemme että valitset toimituspäivän 1 -2 päivää ennen lahjan käyttöpäivää, älä muuta toimituspäivää valinnan jälkeen vaan ota lähetys vastaan sovittuna päivänä. Tuore- tai pakastetuotteet toimitetaan antamaasi osoitteeseen PostNord kuriiripalvelulla. Toimitukset tapahtuvat vain arkipäivinä. Emme toimita lahjoja Ahvenanmaalle tai ulkomaille.

Lahjan voi tilata sähköpostiin, lähimpään noutopisteeseen tai ruokatuotteet kotiin toimitettuna. Kotiin toimitettaessa PostNord on yhteydessä ennen toimitusta ja varmistaa toimitusajan, ruokatuotteiden säilyvyyden kannalta on tärkeää, että et muuta sovittua toimituspäivää myöhäisemmäksi.

Lahjan lunastuksesta tulee vahvistus sähköpostiisi. Jos et ole saanut vahvistusta syynä voi olla, että sähköpostiosoite on virheellinen tai sähköpostipalvelimesi estää viestin saapumisen jolloin se on saattanut ohjautua roskapostiisi.
Olethan tarkastanut että lahjanlunastus on tehty loppuun asti? Kesken jääneestä tilauksesta ei voida lähettää toimitusvahvistusta.

Lahjakorttisi voi sisältää yhden tai useamman valinnan. Tämä tarkoittaa, että voit valita lahjavalikoimasta niin monta tuotetta kuin lahjakorttisi sisältää. Voit valita useamman kappaleen samaa lahjaa tai valita eri tuotteita lahjavalikoimasta. Kaikki tuotteet pitää tilata samalla kertaa.

Lahjakorttisi voi olla valikoimaan, jossa on eri arvoisia lahjoja. Lahjasivusto kertoo montako valintaa kortilla voi tehdä. Arvokkaammat lahjat vastaavat useampaa valintaa ja nämä lahjat on selkeästi merkitty montaako valintaa ne vastaavat. Lahjasivusto kertoo myös onko valintoja vielä jäljellä.

Näet lahjakortin viimeisen voimassaolopäivän itse lahjakortista.

Valitettavasti vanhaksi menneitä lahjakortteja ei voi lunastaa.

Ruoka- ja tavaralahjat toimitetaan PostNord pakettipalvelun kautta, erillistä noutopistettä ei ole. Digitaalisen lahjan lunastuskoodi toimitetaan sinulle sähköpostitse ja itse koodi käytetään ko. palveluntarjoajan sivuilla.

Liha- ja kalatuotteet toimitetaan tuoreina tai pakasteina PostNord kuriiripalvelun kautta. Tuotteet pakataan kylmää eristävään materiaaliin geelijään kanssa. Kuljetuksen aikana pakasteet alkavat sulaa, joten ne eivät tule perille jäisinä. Älä muuta sovittua toimituspäivää. Tuotteet tulee käsitellä kuin tuoretuotteet, säilytä niitä jääkaapissa (+2 – +6 C). Tarkemmat säilyvyysajat löytyvät nettisivuiltamme kunkin tuotteen kohdalta erikseen. Tuotteena toimitetaan ainoastaan ilmoitettu tuote, esim. karitsan paahtopaisti n. 800 g. Tuotekuvassa mahdollisesti näkyvät lisukkeet ja muut tarvikkeet eivät sisälly toimitukseen ellei erikseen mainita.

Kylmänä toimitettavat tuotteet pakataan kylmää eristävään polyuretaanivaahtoon. Vaahto ei sisällä ilmastolle haitallista CFC:tä, HCFC:tä eikä raskasmetalleja. Mukana tulevan geelijään voi käyttää uudelleen, se toimii kuin perinteinen ”kylmäkalle”. Itse pakkauslaatikko voidaan laittaa kierrätykseen.

Tarkemmat tuotetiedot näet ko. lahjakortin valikoimaan tutustumalla nettisivuillamme.

Otathan huomioon että liha- ja kalatuotteet lähtevät pääosin tuoreina tai pakasteina ja ovat saapuessaan jääkaappikylmiä. Pakasteita ei voi uudelleen pakastaa.

TuoteSäilyvyys avaamaton pakettiSäilyvyys avattuna
Valrhona suklaatKs. päiväys tuotteestaKs. päiväys tuotteesta
De Cecco pastatKs. päiväys tuotteestaKs. päiväys tuotteesta
Oliivi- ja Maustetut öljytKs. päiväys tuotteestaKs. päiväys tuotteesta
Noel kinkut ja Makkarat/td>Ks. päiväys tuotteesta5 vrk jääkaapissa
SuolatKs. päiväys tuotteestaKs. päiväys tuotteesta
Rougie Hanhenmaksa ja pateetKs. päiväys tuotteesta5 vrk jääkaapissa
TryffelitKs. päiväys tuotteesta14 vrk
Negrini Gicrudo kinkkuKs. päiväys tuotteesta14 vrk
Graavi- ja kylmäsavulohet5 vrk jääkaapissaKäytetään heti
Cocktail-pohjatKs. päiväys tuotteestaKs. päiväys tuotteesta
Lakrids by Johan BulowKs. päiväys tuotteestaKs. päiväys tuotteesta
Jättikatkarapuvarras1 vrk jääkaapissaKäytetään heti
Kaviaarit ja mädit2 vrk jääkaapissaKäytetään heti
Wagyu härkä3 vrk jääkaapissaKäytetään heti
Ankka, Helmikana3 vrk jääkaapissaKäytetään heti
Dry aged härkä3 vrk jääkaapissaKäytetään heti
Nauta / Vasikka5 vrk jääkaapissaKäytetään heti
Porsaanliha5 vrk jääkaapissaKäytetään heti
Karitsa / Lammas5 vrk jääkaapissaKäytetään heti
Isokauris5 vrk jääkaapissaKäytetään heti
Poro5 vrk jääkaapissaKäytetään heti
Kenguru5 vrk jääkaapissaKäytetään heti
Grönlanninpallas kylmäsavustettu5 vrk jääkaapissaKäytetään heti
Ankankoipi ylikypsä5 vrk jääkaapissaKäytetään heti
Porsaan ribs, kypsä5 vrk jääkaapissaKäytetään heti
BBQ-kastikkeetKs. päiväys tuotteestaKs. päiväys tuotteesta
HillotKs. päiväys tuotteestaKs. päiväys tuotteesta
BalsamicotKs. päiväys tuotteestaKs. päiväys tuotteesta

Kaikilla lahjoilla on normaali maahantuojan antama takuu. Vialliset lahjat vaihdamme uuteen vastaavaan.

Kiitos on paras investointi

Kiitoskauppa.fi

Kiitoskauppa Oy on kiittämiseen ja palkitsemiseen erikoistunut täysin kotimainen yritys ja pyrimme tekemään kiittämisen yrityksille mahdollisimman helpoksi, oli kyse sitten joululahjasta omalle henkilöstölle, kesälahjasta tärkeimmille sidosryhmille, henkilökunnan merkkipäivä- ja palvelusvuosilahjoista tai esimiesten hyvästä suorituksesta tiiminjäsenille antamasta pienestä palkinnosta. Saat meiltä myös liike- ja asiakaslahjat omalla logollasi.

Kiitoskaupan toimintaa ohjaavat vastuullisuus ja ekologisuus, yli 40 % toimittamistamme lahjoista on ollut aineettomia lahjoja ja suosimme lahjavalikoimissamme kotimaisia tuottajia ja palveluntarjoajia.