Lahjat henkilökunnalle

Kiittäminen kannattaa aina! Kiitoskauppa on helppo ja vaivaton tapa hoitaa henkilöstön ja asiakkaiden kiittäminen ja muistaminen saajalleen verovapaalla lahjakortilla. Konseptimme vapauttaa aikaasi ja voit olla varma lahjansaajien tyytyväisyydestä.

Helppo ostaa - taatusti tyytyväiset lahjansaajat!

kiitoskauppa-lahjakortti-henkilostolahja

Alk. 57,90€​

+alv.

Kesän parhaat lahjat työntekijöille ja yhteistyökumppaneille!

Aineeton Kiitos

Alk. 15,90€

+alv.

Edullisin valinta työntekijöiden tai asiakkaiden kiittämiseen!

Upea Kiitos

Alk. 79,90€

+alv.

Herkullisia ruoka- ja hyvinvointituotteita

Pieni Kiitos

Alk. 19,90€

+alv.

Tällä kiität ja muistat etätyötä tekeviä helposti!

Täydellinen Kiitos

Alk. 59,90€

+alv.

Valikoimassa yli 50 hyvinvointi-, herkku- ja keittiötuotetta

Iloinen Kiitos

Alk. 29,90€

+alv.

Helppo tapa muistaa ja kiittää henkilökuntaa!

Herkullinen Kiitos

Alk. 55,90€

+alv.

Ruokalahjakortti, parhaita herkkuja!

Kaunis Kiitos

Alk. 39,90€

+alv.

Monipuolinen valikoima suosituimpia lahjoja

Ihana Kiitos

Alk. 49,90€

+alv.

Monipuolinen valikoima hyvinvointia lisääviä tuotteita

Henkilöstön merkki-päivälahjat

Alk. 100€

+alv.

Anna helposti saajalleen verovapaa merkkipäivälahja

Täysin kotimaiset lahjakortit

Alk. 29,90€

+alv.

Tutustu lahjakortteihin täysin kotimaisella lahjavalikoimalla

Nyt saat suosituimmat tuotteet omalla logollasi!

Kiitoskaupan suosittujen lahjakorttien lisäksi tarjoamme nyt asiakkaillemme myös parhaat tuotteet omalla logopainatuksella lahjaksi omalle henkilöstölle, asiakkaille, jakotavaraksi tai työkäyttöön.

Edustamme laadukkaita merkkejä ja tarjoamme esim. yksinoikeudella kotimaisen JOY Finlandin suosittuja bluetooth-kuulokkeita omalla logolla painettuina. Kysy tarjous ja uskallamme luvata, että yllätyt!

Pikku Joulu 2022

Alk. 29,90€

+alv.

Upea valikoima suosittuja lahjavaihtoehtoja!

Gift from Finland

Alk. 94,90€

+alv.

Valikoimassa 16 upeaa kotimaista tuotetta ja palvelua, toimitus EU-maihin.

Personoidut lahjakortit henkilöstö- ja asiakaslahjaksi

Kollektiivinen lahja työntekijöille, henkilöstön merkkipäivälahja, palvelusvuosilahja, asiakaslahja – Kiitoskaupan lahjakortti on oikea valinta. Lahjakortilla muistat ja arvostat esimerkiksi pitkään yrityksessä työssä ollutta työntekijää. Merkkipäivä- tai palvelusvuosilahja on varmasti mieluinen, kun lahjansaaja saa itse valita mieluisensa lahjan. 

Kiitoskaupan lahjakorteissa on Suomen monipuolisin lahjavalikoima: tunnettujen merkkien parhaat tavaralahjat, suosituimmat aineettomat lahjat, herkulliset ruokatuotteet sekä useita hyväntekeväisyyskohteita. Kollektiivisena henkilöstölahjana rajatun valikoiman lahjakortit ovat saajalleen verovapaita kun lahjan arvo on alle 100 € (sis. alv.) kalenterivuodessa. Tutustu tarkemmin henkilöstölahjojen verokäytäntöihin artikkelissamme Henkilöstölahja – verovapaa vai ei?

Halutessanne teemme teille täysin yrityksenne näköisen lahjavalikoiman ja sivuston, mistä lahjankortin vastaanottaja pääsee valitsemaan haluamansa lahjan. Myös lahjakortit ovat personoitavissa yrityksenne näköiseksi. Lahjakortit saa sähköisinä tai painettuina nopealla toimitusajalla. 

Kiitos on paras investointi

Kiitoskauppa.fi

Kiitoskauppa Oy on kiittämiseen ja palkitsemiseen erikoistunut täysin kotimainen yritys ja pyrimme tekemään kiittämisen yrityksille mahdollisimman helpoksi, oli kyse sitten joululahjasta omalle henkilöstölle, kesälahjasta tärkeimmille sidosryhmille, henkilökunnan merkkipäivä- ja palvelusvuosilahjoista tai esimiesten hyvästä suorituksesta tiiminjäsenille antamasta pienestä palkinnosta. Saat meiltä myös liike- ja asiakaslahjat omalla logollasi.

Kiitoskaupan toimintaa ohjaavat vastuullisuus ja ekologisuus, yli 40 % toimittamistamme lahjoista on ollut aineettomia lahjoja ja suosimme lahjavalikoimissamme kotimaisia tuottajia ja palveluntarjoajia.