Lahjakortit kotimaisilla lahjavalikoimilla

Kiittäminen kannatta aina ja  Kiitoskaupan Kotimaa-lahjakorteilla tuet samalla suomalaisia yrityksiä. Lahjakortit sisältävät vain kotimaisia lahjavaihtoehtoja. Helppo ja vaivaton tapa hoitaa henkilöstön ja asiakkaiden kiittäminen ja muistaminen saajalleen verovapaalla lahjakortilla. Jokaisen lahjakortin saat myös jouluisella ilmeellä!

Kotimaa-Hero-Joulu-2023

Kotimainen lahjavalikoima!

Koli

Alk. 29,90€

+alv.

Valikoimassa yli 40 upeaa kotimaista tuotetta ja palvelua.

Nuuksio

Alk. 39,90€

+alv.

Anna lahjansaajan valita mieluisin vaihtoehto kotimaisista lahjoista!

Kustavi

Alk. 59,90€

+alv.

Valikoimassa yli 50 suosittua kotimaista tuotetta ja palvelua.

Pallas

Alk. 79,90€

+alv.

Lahjansaaja voi valita 1-2 lahjaa pidetyimmistä kotimaisista vaihtoehdoista.

Gift from Finland

Alk. 94,90€

+alv.

Erinomainen lahja ulkomaille, toimitus EU-maihin.

Personoidut lahjakortit henkilöstö- ja asiakaslahjaksi

Kollektiivinen lahja työntekijöille, henkilöstön merkkipäivälahja, palvelusvuosilahja, asiakaslahja – Kiitoskaupan lahjakortti on oikea valinta. Lahjakortilla muistat ja arvostat esimerkiksi pitkään yrityksessä työssä ollutta työntekijää. Merkkipäivä- tai palvelusvuosilahja on varmasti mieluinen, kun lahjansaaja saa itse valita mieluisensa lahjan. 

Kiitoskaupan lahjakorteissa on Suomen monipuolisin lahjavalikoima: tunnettujen merkkien parhaat tavaralahjat, suosituimmat aineettomat lahjat, herkulliset ruokatuotteet sekä useita hyväntekeväisyyskohteita. Kollektiivisena henkilöstölahjana rajatun valikoiman lahjakortit ovat saajalleen verovapaita kun lahjan arvo on alle 100 € (sis. alv.) kalenterivuodessa. Tutustu tarkemmin henkilöstölahjojen verokäytäntöihin artikkelissamme Henkilöstölahja – verovapaa vai ei?

Halutessanne teemme teille täysin yrityksenne näköisen lahjavalikoiman ja sivuston, mistä lahjankortin vastaanottaja pääsee valitsemaan haluamansa lahjan. Myös lahjakortit ovat personoitavissa yrityksenne näköiseksi. Lahjakortit saa sähköisinä tai painettuina nopealla toimitusajalla. 

Kiitos on paras investointi

Kiitoskauppa.fi

Kiitoskauppa Oy on kiittämiseen ja palkitsemiseen erikoistunut täysin kotimainen yritys ja pyrimme tekemään kiittämisen yrityksille mahdollisimman helpoksi, oli kyse sitten joululahjasta omalle henkilöstölle, kesälahjasta tärkeimmille sidosryhmille, henkilökunnan merkkipäivä- ja palvelusvuosilahjoista tai esimiesten hyvästä suorituksesta tiiminjäsenille antamasta pienestä palkinnosta. Saat meiltä myös liike- ja asiakaslahjat omalla logollasi.

Kiitoskaupan toimintaa ohjaavat vastuullisuus ja ekologisuus, yli 40 % toimittamistamme lahjoista on ollut aineettomia lahjoja ja suosimme lahjavalikoimissamme kotimaisia tuottajia ja palveluntarjoajia.