Tilaa tästä suosituimmat asiakaslahjat!

Kiittäminen kannattaa aina! Kiitoskaupan sähköisillä lahjakorteilla kiität asiakkaitasi helposti. Samalla vapautat aikaasi ja voit olla varma lahjansaajien tyytyväisyydestä. 

Tilaa suoraan alta tai pyydä meiltä hyvä tarjous!

[email protected] tai 045 7832 3783

Tilaa personoidut lahjakortit helposti omaan sähköpostiisi tai suoraan asiakkaille

Kotimaa-Hero-Joulu-2023

Aineeton Kiitos

alk. 15,90 €

+alv.

Edullisin lahjakorttimme asiakkaiden muistamiseen!

Upea Kiitos

79,90 €

+alv.

Monipuolinen valikoima suosituimpia lahjoja, tällä teet vaikutuksen!

Kaunis Kiitos

alk. 39,90 €

+alv.

Yksi pidetyimmistä lahjakorteista asiakkaiden kiittämiseen!

Gift from Finland

alk. 94,90 €

+alv.

Helppo lahja asiakkaille EU-alueella.

Täydellinen Kiitos

alk. 59,90 €

+alv.

Suosituin valinta asiakkaiden muistamiseen!

Täysin kotimaiset lahjat asiakkaille

Tutustu lahjakortteihin täysin kotimaisella lahjavalikoimalla.

Nyt saat suosituimmat tuotteet omalla logollasi!

Kiitoskaupan suosittujen lahjakorttien lisäksi tarjoamme nyt asiakkaillemme myös parhaat tuotteet omalla logopainatuksella lahjaksi omalle henkilöstölle, asiakkaille, jakotavaraksi tai työkäyttöön.

Edustamme laadukkaita merkkejä ja tarjoamme esim. yksinoikeudella kotimaisen JOY Finlandin suosittuja bluetooth-kuulokkeita omalla logolla painettuina. Kysy tarjous ja uskallamme luvata, että yllätyt!

Personoidut lahjakortit asiakaslahjaksi

Kollektiivinen työntekijälahja tai asiakkaiden ja muiden sidosryhmien muistaminen – Kiitoskaupan lahjakortti on oikea valinta. Valittavanasi on asiantuntijoidemme valmiiksi rakentamat lahjakortit täynnä suosituimpia lahjoja. Halutessanne lahjavalikoima, lahjasivusto ja lahjakortti voidaan rakentaa täysin yrityksenne näköiseksi. Nyt saatavilla myös täysin kotimaisia lahjavalikoimia.

Kiitoskaupan lahjakorteissa on Suomen monipuolisin lahjavalikoima: tunnettujen merkkien parhaat tavaralahjat, suosituimmat aineettomat lahjat,  herkulliset ruokatuotteet sekä useita hyväntekeväisyyskohteita. Kollektiivisena henkilöstölahjana rajatun valikoiman lahjakortit ovat saajalleen verovapaita kun lahjan arvo on alle 100 € (sis. alv.) kalenterivuodessa. Lue tarkemmin työntekijälahjojen verotuksesta artikkelistamme Henkilöstölahja – verovapaa vai ei?

Kiitos on paras investointi

Kiitoskauppa.fi

Kiitoskauppa Oy on kiittämiseen ja palkitsemiseen erikoistunut täysin kotimainen yritys ja pyrimme tekemään kiittämisen yrityksille mahdollisimman helpoksi, oli kyse sitten joululahjasta omalle henkilöstölle, kesälahjasta tärkeimmille sidosryhmille, henkilökunnan merkkipäivä- ja palvelusvuosilahjoista tai esimiesten hyvästä suorituksesta tiiminjäsenille antamasta pienestä palkinnosta. Saat meiltä myös liike- ja asiakaslahjat omalla logollasi.

Kiitoskaupan toimintaa ohjaavat vastuullisuus ja ekologisuus, yli 40 % toimittamistamme lahjoista on ollut aineettomia lahjoja ja suosimme lahjavalikoimissamme kotimaisia tuottajia ja palveluntarjoajia.