Asiakaslahjat ja logotuotteet

Tilaa kauttamme helposti tuotteet omalla logollasi. Suosituimpia logotuotteittamme ovat kotimaisen JOY Finlandin nappikuulokkeet ja Jokipiin Pellavan tekstiilit omalla kuosilla. Valikoimassa on tuhansia tuotteita, kerro vain meille teidän tarve, niin etsitään siihen yhdessä paras ratkaisu!

Tuotteet omalla logolla

Logotavara-Hero

Anna meidän palvella nopeasti ja asiantuntemuksella [email protected] tai 045 7832 3783.

Nyt saat suosituimmat tuotteet omalla logollasi!

Kiitoskaupan suosittujen lahjakorttien lisäksi tarjoamme nyt asiakkaillemme myös parhaat tuotteet omalla logopainatuksella lahjaksi omalle henkilöstölle, asiakkaille, jakotavaraksi tai työkäyttöön.

Edustamme laadukkaita merkkejä ja tarjoamme esim. yksinoikeudella kotimaisen JOY Finlandin suosittuja bluetooth-kuulokkeita omalla logolla painettuina. Kysy tarjous ja uskallamme luvata, että yllätyt!

Elektroniikka omalla logolla

Hyödynnä veroetu

Kiitoskauppa tarjoavaa yrityksille ainutlaatuisen mahdollisuuden hankkia työntekijöilleen markkinoiden halutuimpia ja tehokkaimpia työkaluja omalla logolla. 

Verotuksellinen etu: Kun hankit kuulokkeet ja/tai varavirtapankin työvälineiksi, ne ovat verovähennyskelpoisia! Tilaa nyt ja anna työntekijöillesi lahja, joka tehostaa työtä ja piristää työpäivää!

JOY-kuulokkeet

Erinomainen äänenlaatu: Nauti kristallinkirkkaasta äänenlaadusta musiikkia kuunnellessasi, puheluita käydessäsi tai osallistuessasi videoneuvotteluun.

Mukavat käyttää: JOY -kuulokkeet on valmistettu pehmeistä materiaaleista, joten ne ovat mukavat käyttää pitkiäkin aikoja.

Valitse kolmesta mallista teille sopivin.

JOY varavirtalähteet

JOY NanoPower® on suunniteltu maailman pienimmäksi kannettavan tietokoneen varavirtalähteeksi.

Kompaktilla ja tehokkaalla JOY TinyPower® varavirtapankilla, voit ladata kuulokkeesi ja muut laitteesi useita kertoja

Tekstiilit

Vaatteet ja tekstiilit

Valikoimastamme löydät tekstiilit kaikkiin tarpeisiin esimerkiksi t-paitoja, huppareita, takkeja, lippiksiä ja pipoja. Toimitamme tuotteet logolla tai ilman. Edustamme mm. seuraavia brändejä: Craft, Cutter & Buck, Clique, ProJob, Jokipiin Pellava. Esimerkiksi kotimaisen Jokipiin Pellavan tuotteet saat vaikka omalla kuosilla.

Omalla logolla tai kuosilla

Merkkaustapoja on monia. Yksinkertaisissa logoissa suosituksena on siirtokuva, silkkipainatus tai brodeeraus. Digipainatus on paras vaihtoehto monivärilogojen kanssa.

Tekstiilit voidaan suunnitella jopa omalla kuosilla.

Mainostuotteet

Vain taivas rajana

Logotuotteiden ja messu-lahjojen valikoima on meillä melkein rajaton:  kynät, juomapullot, kassit, mukit, kaulanauhat, heijastimet ja makeiset löytyvät kaikki. Tarvitsetpa sitten mukit toimistolle työntekijöiden nimillä tai kaulanauhat yrityksen ilmeellä, löydät aina hyvät ja edulliset vaihtoehdot valikoimastamme.

Omalla logolla

Tarjoamme monipuoliset merkkausmahdollisuudet, joilla pystyt erottumaan massasta ja nostamaan brändisi arvoa. Mainostuotteiden merkkaustapa määrittyy materiaalin mukaan. Kysy meiltä lisää vaihtoehdoista!

Joustava tilaus ja toimitus

Logotuotteet on helppo tilata yrityksellenne tehdystä omasta verkkokaupasta. Voimme varastoida  tuotteet nopeaa toimitusta varten. Täydennämme varastoa automaattisesti ennusteen ja menekin mukaan ja ehdotamme teille aktiivisesti uusia tuotteita valikoimaan.

Anna meidän palvella nopeasti ja asiantuntemuksella [email protected] tai 045 7832 3783.

Kiitoskaupalla jo yli tuhat tyytyväistä yritysasiakasta!

Kiitoskauppa.fi

Kiitoskauppa Oy on kiittämiseen ja palkitsemiseen erikoistunut täysin kotimainen yritys ja pyrimme tekemään kiittämisen yrityksille mahdollisimman helpoksi, oli kyse sitten joululahjasta omalle henkilöstölle, kesälahjasta tärkeimmille sidosryhmille, henkilökunnan merkkipäivä- ja palvelusvuosilahjoista tai esimiesten hyvästä suorituksesta tiiminjäsenille antamasta pienestä palkinnosta. Saat meiltä myös liike- ja asiakaslahjat omalla logollasi.

Kiitoskaupan toimintaa ohjaavat vastuullisuus ja ekologisuus, yli 40 % toimittamistamme lahjoista on ollut aineettomia lahjoja ja suosimme lahjavalikoimissamme kotimaisia tuottajia ja palveluntarjoajia.

Kiitoskauppa Oy y-tunnus: 2933183-1, verkkolaskuosoite: 003729331831, operaattoritunnus: 003723327487