Lunasta lahjasi

Syötä lahjakortin koodi ja pääset valitsemaan haluamasi lahjan.
Syötettyäsi koodin sivusto ohjaa sinut automaattisesti eteenpäin.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Kiitoskauppa Oy:n henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kiitoskauppa Oy
Päiväläisentie 2, 00390 Helsinki

y-tunnus 2933183-1
asiakaspalvelu@kiitoskauppa.fi

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

3. Rekisterin nimi

Kiitoskauppa Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja Kiitoskauppa Oy:n oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, Kiitoskauppa Oy:n ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella Kiitoskauppa Oy:n viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

Lahjakortin ostaja:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matkapuhelinnumero
  • Yritys ja asema
  • Yrityksen osoitetiedot

Lahjakortin lunastaja:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matkapuhelinnumero
  • Osoitetiedot

Kiitoskauppa käyttää sivustoillaan evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Evästeet ovat pieniä, selaimen pyynnöstä käyttäjän tietokoneelle lähetettäviä ja siellä säilytettäviä tekstitiedostoja. Evästeet voi kieltää säätämällä selaimen asetuksia.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan Kiitoskauppa Oy:n asiakastietojärjestelmästä ja tietoja pidetään yllä manuaalisella päivityksellä sekä mahdollisten kolmansien osapuolien tietopäivitysten perusteella.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta Asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Kiitoskauppa Oy:n tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

10. Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.

Kiitos on paras investointi

Kiitoskauppa.fi

Kiitoskauppa Oy on kiittämiseen ja palkitsemiseen erikoistunut kotimainen start-up yritys. Pyrimme tekemään kiittämisen yrityksille mahdollisimman helpoksi, oli kyse sitten joululahjasta omalle henkilöstölle, kesälahjasta tärkeimmille sidosryhmille tai esimiesten hyvästä suorituksesta tiiminjäsenille antamasta pienestä palkinnosta.

Näin tilaat lahjan:

Lahjakortin valinta

Valitse mieleisesi lahjakortti kattavasta valikoimasta. Kortilla voi lunastaa yhden tai useamman lahjan. Voit myös rakentaa täysin yrityksesi näköisen lahjavalikoiman.

Kortin personointi

Voit lisätä valitsemaasi korttiin tervehdystekstin, logon, kuvan jne. Valitse myös haluatko kortin painettuna vai digitaalisena.

Kortin toimitus

Kortit voidaan toimittaa kaikki samaan osoitteeseen tai suoraan lahjansaajille. Digitaalinen lahjakortti on heti perillä lahjansaajilla, paperiset toimitetaan postitse.

Näin lunastat lahjan:

Valitse lahja

Syötä lahjakortin koodi LUNASTA sivulla ja valitse haluamasi lahja.

Päätä toimitusaika

Valitse haluamasi toimitusaika ja -osoite lahjalle. Digitaaliset lahjat saat välittömästi.

Vastaanota lahja

Helpoin vaihe: nauti lahjasta!

Ostoskori

Ostoskorisi on tyhjä