Henkilöstön ja asiakkaiden joulumuistaminen

Kiittäminen kannattaa aina! Barona tarjoaa kaikille yhteistyökumppaneilleen mahdollisuuden tilata suosittuja Kiitoskaupan lahjakortteja parhaaseen hintaan! Lahjakortti on helppo ja vaivaton tapa hoitaa henkilöstön ja asiakkaiden joulumuistaminen saajalleen verovapaalla lahjakortilla. Helppoa ja nopeaa ja voit olla varma lahjansaajien tyytyväisyydestä.

Parhaat hinnat sinulle tarjoaa

Suosituimmat henkilöstö- ja asiakaslahjat Baronan yhteistyökumppaneille erikoishintaan!

joululahjat-henkilöstölle-1

Jouluinen Kiitos

14,90 €

Erinomainen valinta vaikka pikkujoulujen muistolahjaksi!

Pikku Joulu 2022

27,90 €

Upea valikoima suosittuja lahjavaihtoehtoja!

Kauden Parhaat – Joulu 2022

49,90 € - 79,90 €

Joulun parhaat lahjat samalla kortilla, voit antaa 1 tai 2 lahjavalintaa!

Helmi

75,90 €

Monipuolinen valikoima suosituimpia lahjoja, tällä teet vaikutuksen!

Personoidut lahjakortit henkilöstö- ja asiakaslahjaksi

Kollektiivinen henkilöstölahja, henkilöstön merkkipäivälahja, palvelusvuosilahja, asiakaslahja – Kiitoskaupan lahjakortti on oikea valinta. Teemme teille täysin yrityksenne näköisen ratkaisun. Lahjavalikoima, lahjasivusto ja lahjakortti voidaan rakentaa täysin yrityksenne näköiseksi. Lahjavalikoimissa suosituimmat aineettomat lahjat ja herkulliset ruokatuotteet sekä upeita keittiötuotteita.

Kiitos on paras investointi

Kiitoskauppa.fi

Kiitoskauppa Oy on kiittämiseen ja palkitsemiseen erikoistunut kotimainen start-up yritys. Pyrimme tekemään kiittämisen yrityksille mahdollisimman helpoksi, oli kyse sitten joululahjasta omalle henkilöstölle, kesälahjasta tärkeimmille sidosryhmille, merkkipäivä- ja palvelusvuosilahjoista tai esimiesten hyvästä suorituksesta tiiminjäsenille antamasta pienestä palkinnosta.

Käytämme sivuston toiminnan kannalta välttämättömien evästeiden lisäksi myös analytiikkaa parantamaan sivuston toimintaa