Kiitä sesongin parhailla tuotteilla ja vältä lahjastressi

Syksyn saapuessa mielessä alkaa pikkuhiljaa pyöriä joulu – ja ne lahjat. Lahjastressi, tuo jokavuotinen ilmiö on onneksi helposti vältettävissä: lahja-asiat kannattaa hoitaa jo syksyllä. Se käy helposti Kiitoskaupan lahjakorteilla!

Joulu on suosituin sesonki henkilökunnan ja asiakkaiden muistamiseen, ja Kiitoskaupan lahjakortilla se on erityisen helppoa. Kauden parhaat -lahjakortti on täynnä sesongin parhaita tuotteita. 

Tällä lahjakortilla varmistat, että jokainen lahjansaaja saa juuri sellaisen lahjan kuin itse haluaa. Sinun päätettäväksesi jää tilattujen lahjakorttien lukumäärä ja se, montako tuotetta lahjakortin vastaanottaja saa valita laajasta valikoimastamme. Olemme varmoja, että Kauden parhaat -lahjakortin lahjavalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin.

Sano kiitos yrityksesi ilmeellä

Saat Kauden parhaat -lahjakortin sekä sähköisenä että painettuna – valinta on sinun. Valitsitpa kumman tahansa, voit tehdä kortista yrityksesi näköisen esimerkiksi logolla, kuvalla ja tervehdyksellä. Painettu kortti on mahdollista suunnitella täysin yritysilmeenne mukaan, ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää!

Vältä siis lahjastressi kiittämällä henkilökuntaa ja asiakkaita tyylikkäästi Kauden parhaat -lahjakortilla. Lahjakorttiostoksille voit suunnata vaikka heti klikkaamalla tästä.

Kiitoskauppa Oy

y-tunnus 2933183-1
Päiväläisentie 2
00390 Helsinki