Pyydä tarjous joulun 2023 parhaista henkilöstölahjoista

Kiittäminen kannattaa aina! Kiitoskaupan joululahjakorteilla kiität ja muistat sekä henkilöstöä että asiakkaita helposti. Samalla vapautat aikaasi ja voit olla varma lahjansaajien tyytyväisyydestä. Joulun 2023 uutuus lahjakortit julkaistaan syyskuussa.

Voit pyytää meiltä hyvän tarjouksen vaikka heti!

[email protected]

Joulun 2023 parhaat lahjat julkaistaan syyskuussa!

joululahjat-henkilöstölle-1

Jouluinen Kiitos

x,x €

+alv.

Erinomainen valinta vaikka pikkujoulujen muistolahjaksi!

Pikku Joulu 2023

x,x €

+alv.

Upea valikoima suosittuja lahjavaihtoehtoja!

Kauden Parhaat – Joulu 2023

x,x € - x,x €

+alv.

Joulun parhaat lahjat samalla kortilla, voit antaa 1 tai 2 lahjavalintaa!

Helmi

79,90 €

+alv.

Monipuolinen valikoima suosituimpia lahjoja, tällä teet vaikutuksen!

Täysin yrityksenne näköiset lahjat

Näyttävät kortit ja upea lahjavalikoima toiveidenne mukaan.

Personoidut lahjakortit henkilöstö- ja asiakaslahjaksi

Joulu on tunnetusti muistamisen ja antamisen aikaa. Joululahjojen hankinta voi aiheuttaa stressiä, varsinkin jos lahjoja on hankittavana iso määrä. Kiitoskaupan lahjakortilla jaat jouluiloa asiakkaille ja henkilöstölle muutamalla klikkauksella!

Kollektiivinen työntekijälahja tai asiakkaiden ja muiden sidosryhmien joulumuistaminen – Kiitoskaupan lahjakortti on oikea valinta. Valittavanasi on asiantuntijoidemme valmiiksi rakentamat lahjakortit täynnä suosituimpia lahjoja. Halutessanne lahjavalikoima, lahjasivusto ja lahjakortti voidaan rakentaa täysin yrityksenne näköiseksi.

Kiitoskaupan lahjakorteissa on Suomen monipuolisin lahjavalikoima: tunnettujen merkkien parhaat tavaralahjat, suosituimmat aineettomat lahjat,  herkulliset ruokatuotteet sekä useita hyväntekeväisyyskohteita. Kollektiivisena henkilöstölahjana rajatun valikoiman lahjakortit ovat saajalleen verovapaita kun lahjan arvo on alle 100 € (sis. alv.) kalenterivuodessa. Lue tarkemmin työntekijälahjojen verotuksesta artikkelistamme Henkilöstölahja – verovapaa vai ei?

Kiitos on paras investointi

Kiitoskauppa.fi

Kiitoskauppa Oy on kiittämiseen ja palkitsemiseen erikoistunut täysin kotimainen yritys. Teemme kiittämisen yrityksille mahdollisimman helpoksi. Oli kyseessä sitten joululahja omalle henkilöstölle, kesälahja tärkeille sidosryhmille, merkkipäivä- ja palvelusvuosilahja tai tiiminjäsenen palkitseminen, Kiitoskaupasta löydät lahjakortin kaikkiin kiittämistarpeisiin.

Käytämme sivuston toiminnan kannalta välttämättömien evästeiden lisäksi myös analytiikkaa parantamaan sivuston toimintaa