Suunnitellaan yhdessä joulun parhaat lahjat teidän henkilöstölle ja asiakkaille

Kiittäminen kannattaa aina! Kiitoskaupan joululahjakorteilla kiität ja muistat sekä henkilöstöä että asiakkaita helposti. Samalla vapautat aikaasi ja voit olla varma lahjansaajien tyytyväisyydestä. Alta löydät inspiraatioksi joulun 2023 suosikki lahjakortit.

Teemme mielellään juuri teille sopivan ratkaisun jouluun 2024!

[email protected] tai 045 7832 3783.

Monipuolisin lahjavalikoima!

joululahjat-henkilöstölle-1

Jouluinen Kiitos 2023

alk. 57,90 €

+alv.

Suosituin valinta henkilöstön ja asiakkaiden joululahjaksi!

Upea Kiitos

79,90 €

+alv.

Monipuolinen valikoima suosituimpia lahjoja, tällä teet vaikutuksen!

Aineeton Kiitos

alk. 15,90 €

+alv.

Edullisin lahjakorttimme joulumuistamiseen!

Kaunis Kiitos

alk. 39,90 €

+alv.

Yksi pidetyimmistä lahjakorteista henkilöstön muistamiseen!

Täysin kotimaiset lahjat henkilöstölle

Tutustu lahjakortteihin täysin kotimaisella lahjavalikoimalla.

Täysin yrityksenne näköiset lahjat

Näyttävät kortit ja upea lahjavalikoima toiveidenne mukaan.

Personoidut lahjakortit henkilöstö- ja asiakaslahjaksi

Joulu on tunnetusti muistamisen ja antamisen aikaa. Joululahjojen hankinta voi aiheuttaa stressiä, varsinkin jos lahjoja on hankittavana iso määrä. Kiitoskaupan lahjakortilla jaat jouluiloa asiakkaille ja henkilöstölle muutamalla klikkauksella!

Kollektiivinen työntekijälahja tai asiakkaiden ja muiden sidosryhmien joulumuistaminen – Kiitoskaupan lahjakortti on oikea valinta. Valittavanasi on asiantuntijoidemme valmiiksi rakentamat lahjakortit täynnä suosituimpia lahjoja. Halutessanne lahjavalikoima, lahjasivusto ja lahjakortti voidaan rakentaa täysin yrityksenne näköiseksi. Nyt saatavilla myös täysin kotimaisia lahjavalikoimia.

Kiitoskaupan lahjakorteissa on Suomen monipuolisin lahjavalikoima: tunnettujen merkkien parhaat tavaralahjat, suosituimmat aineettomat lahjat,  herkulliset ruokatuotteet sekä useita hyväntekeväisyyskohteita. Kollektiivisena henkilöstölahjana rajatun valikoiman lahjakortit ovat saajalleen verovapaita kun lahjan arvo on alle 100 € (sis. alv.) kalenterivuodessa. Lue tarkemmin työntekijälahjojen verotuksesta artikkelistamme Henkilöstölahja – verovapaa vai ei?

Kiitos on paras investointi

Kiitoskauppa.fi

Kiitoskauppa Oy on kiittämiseen ja palkitsemiseen erikoistunut täysin kotimainen yritys. Teemme kiittämisen yrityksille mahdollisimman helpoksi. Oli kyseessä sitten joululahja omalle henkilöstölle, kesälahja tärkeille sidosryhmille, merkkipäivä- ja palvelusvuosilahja tai tiiminjäsenen palkitseminen, Kiitoskaupasta löydät lahjakortin kaikkiin kiittämistarpeisiin.

Käytämme sivuston toiminnan kannalta välttämättömien evästeiden lisäksi myös analytiikkaa parantamaan sivuston toimintaa