Joululahjat henkilöstölle ja asiakkaille - kiittäminen kannattaa aina!

Yrityksen joululahjojen hankkiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Kiitoskaupan lahjakortit tekevät henkilöstön tai asiakkaiden kiittämisestä ja muistamisesta vaivatonta – ja samalla kun vapautat aikaasi, voit olla varma, että lahjan saajat ovat tyytyväisiä. Alta löydät inspiraatioksi viime joulun suosituimmat lahjakortit – sivumme päivittyvät sesongin lähestyessä.

Teemme mielellään juuri teille sopivan ratkaisun jouluun 2024!

Monipuolisin lahjavalikoima!

Joululahja henkilöstölle ja Yrityksen joululahjat

Jouluinen Kiitos

alk. 57,90 €

+alv.

Suosituin valinta henkilöstön ja asiakkaiden joululahjaksi!

Upea Kiitos

79,90 €

+alv.

Monipuolinen valikoima suosituimpia lahjoja, tällä teet vaikutuksen!

Aineeton Kiitos

alk. 15,90 €

+alv.

Edullisin lahjakorttimme joulumuistamiseen!

Kaunis Kiitos

alk. 39,90 €

+alv.

Yksi pidetyimmistä lahjakorteista henkilöstön muistamiseen!

Täysin kotimaiset lahjat henkilöstölle

Tutustu lahjakortteihin täysin kotimaisella lahjavalikoimalla.

Täysin yrityksenne näköiset lahjat

Näyttävät kortit ja upea lahjavalikoima toiveidenne mukaan.

Personoidut lahjakortit henkilöstö- ja asiakaslahjaksi

Joulu on tunnetusti muistamisen ja antamisen aikaa myös yrityksissä. Joululahjojen hankinta henkilöstölle tai asiakkaille voi aiheuttaa stressiä, varsinkin jos lahjoja on hankittavana iso määrä. Kiitoskaupan lahjakortilla jaat jouluiloa työntekijöille ja sidosryhmille – eikä se vaadi sinulta kuin muutaman klikkauksen! Lue täältä Ylen artikkeli Suomalaisesta henkilöstön joululahjaperinteestä.

Miksi valitsisit Kiitoskaupan joululahjakaupaksi?

Kiitoskaupan lahjakorteissa on Suomen monipuolisin lahjavalikoima: tunnettujen merkkien parhaat tavaralahjat, suosituimmat aineettomat lahjat, herkulliset ruokatuotteet sekä useita hyväntekeväisyyskohteita. Meiltä saat myös lahjakortit kotimaisiin henkilöstölahjoihin. Kun ostat lahjat Kiitoskaupasta, et ole sidottu tiettyyn myymälään tai verkkokauppaan, vaan lahjansaaja voi valita itselleen sopivan lahjan laajasta valikoimasta.

 

Kiitoskauppa tekee joululahjan antamisesta helppoa. Kun haluat antaa kollektiivisen työntekijälahjan tai muistaa asiakkaita ja muita sidosryhmiä, Kiitoskaupan lahjakortti on oikea valinta. Valittavanasi on asiantuntijoidemme valmiiksi rakentamat lahjakortit täynnä suosituimpia lahjoja.

 

Kiitoskaupan lahjakortit sopivat teidän tyyliinne. Halutessanne lahjakortti, -valikoima ja -sivusto voidaan personoida yrityksenne näköiseksi. Lahjakorttiin voidaan laittaa logonne, haluamanne kuva sekä valitsemanne tervehdysteksti. Valikoimastamme löydät aina teidän budjettiinne sopivat lahjat.

 

Lahjakortti verovapaana joululahjana henkilöstölle.  Kollektiivisena henkilöstölahjana rajatun valikoiman lahjakortit ovat saajalleen verovapaita kun lahjan arvo on alle 100 € (sis. alv.) kalenterivuodessa. Lue tarkemmin työntekijälahjojen verotuksesta artikkelistamme Henkilöstölahja – verovapaa vai ei?

Kiitos on paras investointi

Kiitoskauppa.fi

Kiitoskauppa Oy on kiittämiseen ja palkitsemiseen erikoistunut täysin kotimainen yritys. Teemme kiittämisen yrityksille mahdollisimman helpoksi. Oli kyseessä sitten joululahja omalle henkilöstölle, kesälahja tärkeille sidosryhmille, merkkipäivä- ja palvelusvuosilahja tai tiiminjäsenen palkitseminen, Kiitoskaupasta löydät lahjakortin kaikkiin kiittämistarpeisiin.

Varmista onnistuneet joululahjat henkilöstölle Kiitoskaupan lahjakorteilla!