1. Ostoskori
  2. Tilaus

  Lahjakortin tilaus ja personointi

  Lahjakortin tilaaminen on helppoa. Valitse vain haluamasi korttipohja, muokkaa kuvaa ja tekstiä. Syötä vastaanottajien sähköpostiosoitteet, ajasta lähetys, maksa tilaus ja lahja-asiat on hoidettu :-). Lahjakortit saapuvat osoitteesta [email protected]. Sivun alareunassa on tarkemmat ohjeet kortin tilaamiseen ja personointiin.

  Ohjeet lahjakortin personointiin ja tilaamiseen

  Valitse ensin haluatko kortin painettuna vai sähköisenä. Valitse sitten parhaiten sopiva korttipohja. Voit vaihtaa korttiin oman kuvan tai käyttää kortissa valmiina olevaa kuvaa. Lisää korttiin haluamasi teksti ja esim. logo. Tekstiä voit muokata mm. fontin, fonttikoon ja värin osalta. Sähköiseen korttiin voit myös tehdä itse tietokoneella täysin oman kuvan jossa teksti on valmiina ja ladata sen kortin kuvan paikalle, vain mielikuvitus on rajana :-). Sähköinen lahjakortti on PDF tiedosto, joka toimitetaan sähköpostin liitteenä.

  Jos valitsit kuvallisen kortin, voit ladata korttipohjaan oman kuvan ja logon. Kuva ja logo ladataan painamalla “choose file” painiketta. Teksti korttiin kirjoitetaan kortin vieressä olevaan laatikkoon. Tekstiä saat helposti laskettua painamalla “enter”-painiketta ylimmällä rivillä. Tekstiä voi stilisoida yläosan painikkeilla. Kun kuva ja teksti ovat oikein, laita rasti “Design on OK” ruutuun ja siirry eteenpäin.

  PDF lahjakortti toimitetaan sähköpostin liitteenä ja voit kirjoittaa sähköpostiviestiin haluamasi tekstin ja viestin otsikon. Itse viestin alaosassa on kiinteänä Kiitoskaupan ohjeteksti. Sähköpostin otsikko kannattaa kirjoittaa siten, että vastaanottaja avaa viestin eikä luule sitä roskapostiksi. Sähköiset lahjakortit toimitetaan osoitteesta [email protected]Jos tilaat lahjakortit koko organisaatiolle, kyseinen osoite kannattaa määrittää luotetuksi osoitteeksi, jotta lahjakortit tulevat varmasti perille.

  Painetut lahjakortit voit tilata suoraan saajien kotiosoitteeseen tai yritykseen. Sähköiset lahjakortit voit tilata suoraan lahjansaajien sähköpostiosoitteeseen tai voit tilata ne omaan sähköpostiin ja vaikka tulostaa tai välittää eteenpäin omasta sähköpostista. Sähköinen lahjakortti lähtee heti tilauksen jälkeen mikäli et valitse ajastusta. Ajastamalla voit määrittää tunnin tarkkuudella milloin kortti lähtee. Lahjakortit lähtevät osoitteesta [email protected]. Tarkista sähköpostin ja ajastuksen oikeellisuus ja laita rasti ruutuun “Olen tarkastanut vastaanottajan tiedot”. Siirry maksamaan kortit. Painettujen korttien kohdalla varaathan vähintään 5 työpäivää korttien saapumiselle, kotiosoitteisiin tilattuihin kortteihin kannattaa varata noin 7 työpäivää.

  Lahjakortit voi tilata laskulle tai maksaa ne tilauksen yhteydessä pankki/luottokortilla tai verkkopankissa. Maksupalvelun toteuttaa Viva Wallet.