TOP5 joululahjavinkit henkilöstölle ja asiakkaille

Lahjakortti henkilöstön joululahjaksi on kasvattanut voimakkaasti suosiotaan viime vuosina. Tässä viisi vinkkiä henkilöstön ja asiakkaiden joulumuistamiseen. 

  1. Panosta laatuun. Tavaraa on kaikilla, panosta laatuun ja aineettomuuteen. Pienelläkin budjetilla saat hyvät joululahjat henkilöstölle, joka lämmittää saajansa mieltä.
  2. Anna lahjansaajan valita. Kaikille sopivaa lahjaa on hankala löytää, anna lahjansaajan itse valita mieleisensä lahja tai hyväntekeväisyyskohde.
  3. Antajansa näköinen lahja. Lahjaan ei välttämättä kannata painattaa yrityksen logoa, mutta varmista että lahjansaaja tietää keneltä lahja on. Parhaimmillaan lahja heijastelee antajan arvoja ja kulttuuria.
  4. Muista verosäännökset. Henkilökunnan kollektiivinen joulumuistaminen on saajalleen verovapaa kun lahjan käypä arvo on alle 100 €. Rajatun valikoiman lahjakortit ovat sallittuja lahjoja. Lue artikkelimme henkilöstölahjojen verotuksesta tai katso tarkemmat ohjeet Verohallinnon sivuilta.
  5. Suosi kotimaista. Joululahjan hankinta on hyvä paikka suosia suomalaisia tuotteita ja palveluja.

Viimeisin ja ehkä tärkein vinkki henkilöstön joululahjoihin: panosta helppouteen ja sujuvuuteen lahjan hankinnassa, lahjojen pakkaaminen ja toimittaminen tuovat piilokuluja ja ylimääräistä työtä. Lahjat voit hankkia myös täysin valmiina palveluna joka säästää aikaa ja vaivaa. Toivottavasti näistä vinkeistä on Sinulle hyötyä, antoisaa syksyä ja joulun odotusta!

Suosituimmat joululahjat henkilöstölle ja asiakkaille: 

  • Kauden parhaat – Joulu 2022: Kauden Parhaat -korttiin valitaan mukaan kunkin sesongin parhaita tuotteita. Joulu on suosituin aika muistaa henkilöstöä ja asiakkaita, lahjakortilla tämä on erityisen helppoa. 
  • Kiitos 2022: Kiitos-korttiin on valittu mukaan suosituimpia lahjoja, joista lahjansaaja voi valita haluamansa. Pienemmälläkin budjetilla voit antaa pidetyn lahjan jolla on iso motiviva vaikutus. Saatavilla sähköinen PDF-kortti tai painettu kortti.
  • Helmi: Täysin uudenlainen Helmi-kortti on suunniteltu erityisesti oman henkilökunnan muistamiseen. Tällä lahjakortilla voit olla varma, että lahja jää positiivisesti mieleen. Lahjavalikoimassa vain suosituimpia tuotteita ja palveluita, joista lahjansaaja voi valita 1-2 kpl.. 

Kaikki joululahkakortit henkilökunnalle ja asiakkaille voidaan myös personoida teidän yritysilmeellä ja halutuilla tervehdyksillä tai jouluntoivotuksilla.

P.S. Jos sinulla heräsi kysymyksiä, niin ota meihin yhteyttä, asiantuntijamme auttavat sinua mielellään: 045 7832 3783 tai [email protected]

Kiitoskauppa Oy

y-tunnus 2933183-1
Päiväläisentie 2
00390 Helsinki