Tee lahjan antamisesta helppoa

Henkilöstölahjan, kuten joululahjan valinta on tunnetusti stressiä aiheuttava tapahtuma. Keräsimme muutamia haasteita, joihin lahjanantaja voi törmätä lahjaa valitessaan.

Unohda haasteet, tee lahjan antamisesta helppoa
Puhelinkuva-Kotimainen-Lahjakortti-Valikoima
  • Budjetin ja työmäärän ylitys: Usein saattaa käydä niin, että sopivan lahjan löytäminen ylittääkin asetetun budjetin ja erityisesti lahjojen hankitaan ja jakamiseen käytettävä työaika voi yllättää ikävästi.
  • Henkilökohtaisuuden puute: Parhaimmillaan lahja on  henkilökohtainen ja merkityksellinen, mutta sellaisen löytäminen voi olla vaikeaa, varsinkin jos ei tunne lahjansaajia syvällisesti.
  • Toistuvuus: Lahjanantajat haluavat usein välttää antamasta samanlaista lahjaa kuin edellisenä vuonna tai samanlaista lahjaa kuin muut.
  • Logistiset haasteet: Joulusesonki on usein kiireinen pakettien toimituksille, ja lahjojen saapuminen ajoissa voi olla epävarmaa.
  • Sopivuus: Lahjansaajan maun, koon tai tarpeiden arvaaminen voi olla haastavaa. Kukaan ei osaa lukea ajatuksia.
  • Verovapaus: Onhan lahja varmasti saajalleen verovapaa? Alle 100 € (sis. alv.) kollektiivinen henkilöstölahja on saajalleen verovapaa, kun lahja on työnantajan valitsema: esine, palvelu tai yksilöity lahjakortti. Rahana tai rahaan verrattavana suorituksena annetut lahjat ovat kuitenkin aina työntekijän palkkaa.
 

Nämä ja muut lahjan ostamisen haasteet on helppo kiertää Kiitoskaupan lahjakortilla. Lahja, jonka vastaanottaja saa itse valita, on paras lahja. Valikoimastamme löydät kaikkiin budjetteihin sopivat lahjakortit. Myös lahjavalikoima on vailla vertaa: herkkuja, merkkituotteita, hyvinvointipalveluita, aineettomia lahjoja, hyväntekeväisyyttä… olemme varmoja, että valikoimastamme löytyy mieluinen lahja. Kiitoskaupan rajatun valikoiman lahjakortit ovat saajalleen verovapaita. 

Kiitoskaupan Joulun suosikki-lahjakortit

Jouluinen Kiitos 2023

alk. 57,90 €

+alv.

Suosituin valinta henkilöstön ja asiakkaiden joululahjaksi!

Upea Kiitos

79,90 €

+alv.

Monipuolinen valikoima suosituimpia lahjoja, tällä teet vaikutuksen!

Aineeton Kiitos

alk. 15,90 €

+alv.

Edullisin lahjakorttimme joulumuistamiseen!

Kaunis Kiitos

alk. 39,90 €

+alv.

Yksi pidetyimmistä lahjakorteista henkilöstön muistamiseen!

Kotimaiset lahjakortit henkilöstö- ja asiakaslahjaksi

Kollektiivinen kotimainen lahja työntekijöille, henkilöstön merkkipäivälahja, palvelusvuosilahja, asiakaslahja – Kiitoskaupan lahjakortti on oikea valinta. Lahjakortilla muistat ja arvostat esimerkiksi pitkään yrityksessä työssä ollutta työntekijää. Merkkipäivä- tai palvelusvuosilahja on varmasti mieluinen, kun lahjansaaja saa itse valita mieluisensa lahjan. 

Kiitoskaupan kotimaisissa lahjakorteissa on Suomen monipuolisin lahjavalikoima: tunnettujen merkkien parhaat tavaralahjat, suosituimmat aineettomat lahjat, herkulliset ruokatuotteet sekä useita hyväntekeväisyyskohteita. Kollektiivisena henkilöstölahjana rajatun valikoiman lahjakortit ovat saajalleen verovapaita kun lahjan arvo on alle 100 € (sis. alv.) kalenterivuodessa. Tutustu tarkemmin henkilöstölahjojen verokäytäntöihin artikkelissamme Henkilöstölahja – verovapaa vai ei?

Halutessanne teemme teille täysin yrityksenne näköisen lahjavalikoiman ja sivuston, mistä lahjankortin vastaanottaja pääsee valitsemaan haluamansa lahjan. Myös lahjakortit ovat personoitavissa yrityksenne näköiseksi. Lahjakortit saa sähköisinä tai painettuina nopealla toimitusajalla.