Kotimainen henkilöstölahja

Oletko koskaan miettinyt miten kotimainen henkilöstölahja voi vaikuttaa työntekijöiden motivaatioon, vahvistaa yrityskultturia ja samalla tukea kansantaloutta? Tämä artikkeli avaa miten yksinkertainen teko voi tuoda suuria etuja sekä yrityksille että koko yhteiskunnalle.

Kotimaa-Hero-Joulu-2023-3
Puhelinkuva-Kotimainen-Lahjakortti-Valikoima

Merkityksellisen lahjan antaminen on kaunis ele, jolla ilmaista kiitollisuutta tai arvostusta. Lahjan antaminen on myös loistava tapa juhlistaa vaikkapa onnistunutta vuotta tai työntekijän merkkipäivää. Lahjojen antaminen kannustaa myös jatkamaan hyvän työn tekemistä – työtyytyväisyyskin voi parantua.

Henkilöstölahjoilla voi olla merkittävä rooli organisaation strategiassa työntekijöiden sitouttamisen ja motivoimisen osalta. Yritysten tulisi harkita tarkkaan, mitä lahjoja he tarjoavat työntekijöilleen, sillä ne voivat vaikuttaa suuresti työilmapiiriin, yksilöiden työtyytyväisyyteen ja tavoiteltuun yrityskulttuuriin. Yksi tehokas tapa lisätä työntekijöiden motivaatiota ja samalla tukea paikallista taloutta on valita kotimaisia lahjoja.

Miksi kotimainen lahja on hyvä valinta?

  1. Paikallisen talouden tukeminen: Kun yritykset valitsevat kotimaisia tuotteita tai palveluita henkilöstölahjoiksi, ne tukevat samalla paikallisia toimijoita ja työllisyyttä. Tämä auttaa vahvistamaan kotimaista taloutta ja edistää kestävää kasvua.
  2. Ekologinen valinta: Kotimaiset tuotteet ovat yleensä ekologisesti kestävämpiä, sillä niiden kuljetusmatkat ovat lyhyempiä ja niiden valmistuksessa noudatetaan usein tiukempia ympäristönormeja. Tämä edistää kestävää kehitystä ja ympäristövastuullisuutta.
  3. Kulttuurinen yhteys: Kotimaiset lahjat voivat myös luoda vahvemman kulttuurisen yhteyden yrityksen ja sen työntekijöiden välille. Ne heijastavat paikallista identiteettiä ja voivat herättää ylpeyttä omasta kotimaasta.
  4. Työntekijöiden motivaation lisääminen: Kun työntekijät saavat kotimaisen lahjan, he saattavat kokea sen erityisen arvokkaaksi ja huomioivat yrityksen panostuksen paikalliseen yhteisöön. Tämä voi lisätä heidän motivaatiotaan ja sitoutumistaan työhönsä.

Miten valita sopiva kotimainen henkilöstölahja?

  1. Käsityötuotteet: suomalaiset käsityöläiset tuottavat monenlaisia laadukkaita tuotteita, kuten keramiikkaa, tekstiilejä, koruja ja puutöitä. Näitä voi harkita henkilöstölahjoiksi: ne edustavat paikallista osaamista ja perinnettä.
  2. Luonnonkosmetiikka: Suomessa on useita luonnonkosmetiikan brändejä, jotka valmistavat puhtaita ja luonnollisia tuotteita ihon- ja hiustenhoitoon. Tällaiset lahjat voivat olla mieluisia ja hyödyllisiä työntekijöille.
  3. Kotimaiset herkut: suklaa, marjatuotteet ja lähiruoka ovat aina suosittuja lahjoja. Ne tuovat makunautintoja ja kertovat tarinaa suomalaisesta ruokakulttuurista.
  4. Elämykset: kotimaan matka- ja elämyslahjat voivat tarjota unohtumattomia kokemuksia, jotka yhdistävät työntekijöitä ja vahvistavat tiimihenkeä.
  5. Kotimainen lahjakortti: Kiitoskaupan uudet Kotimaa-sarjan lahjakortit sisältävät vain kotimaisia lahjavaihtoehtoja, mm. kaikkia edellä mainittuja lahjaideoita. Kortit on helppo personoida ja ne voi tilata joko sähköisinä tai painettuina. Rajatun valikoiman lahjakortti on saajalleen verovapaa lahja ja kun lahjan saa itse valita, on tyytyväisyys taattu.

Kotimaisen henkilöstölahjan valinta on enemmän kuin vain lahjan antaminen – se on merkki yrityksen sitoutumisesta paikalliseen yhteisöön ja vastuullisuuteen. Kun työntekijät tunnistavat tämän sitoutumisen, he todennäköisesti kokevat suurempaa kiitollisuutta ja sitoutumista työhönsä, mikä puolestaan vaikuttaa myönteisesti yrityksen menestykseen. Samalla tuemme kotimaista taloutta ja luomme kestävää kasvua yhdessä.

Kiitoskaupan Kotimaa-lahjakortit

Tutustu Kotimaa-lahjakortteihin alla olevassa valikoimassa ja löydä itsellesi paras lahjakorttivaihtoehto.

Koli

Alk. 29,90€

+alv.

Valikoimassa yli 40 upeaa kotimaista tuotetta ja palvelua.

Nuuksio

Alk. 39,90€

+alv.

Anna lahjansaajan valita mieluisin vaihtoehto kotimaisista lahjoista!

Kustavi

Alk. 59,90€

+alv.

Valikoimassa yli 50 suosittua kotimaista tuotetta ja palvelua.

Pallas

Alk. 79,90€

+alv.

Lahjansaaja voi valita 1-2 lahjaa pidetyimmistä kotimaisista vaihtoehdoista.

Kotimaiset lahjakortit henkilöstö- ja asiakaslahjaksi

Kollektiivinen kotimainen lahja työntekijöille, henkilöstön merkkipäivälahja, palvelusvuosilahja, asiakaslahja – Kiitoskaupan lahjakortti on oikea valinta. Lahjakortilla muistat ja arvostat esimerkiksi pitkään yrityksessä työssä ollutta työntekijää. Merkkipäivä- tai palvelusvuosilahja on varmasti mieluinen, kun lahjansaaja saa itse valita mieluisensa lahjan. 

Kiitoskaupan kotimaisissa lahjakorteissa on Suomen monipuolisin lahjavalikoima: tunnettujen merkkien parhaat tavaralahjat, suosituimmat aineettomat lahjat, herkulliset ruokatuotteet sekä useita hyväntekeväisyyskohteita. Kollektiivisena henkilöstölahjana rajatun valikoiman lahjakortit ovat saajalleen verovapaita kun lahjan arvo on alle 100 € (sis. alv.) kalenterivuodessa. Tutustu tarkemmin henkilöstölahjojen verokäytäntöihin artikkelissamme Henkilöstölahja – verovapaa vai ei?

Halutessanne teemme teille täysin yrityksenne näköisen lahjavalikoiman ja sivuston, mistä lahjankortin vastaanottaja pääsee valitsemaan haluamansa lahjan. Myös lahjakortit ovat personoitavissa yrityksenne näköiseksi. Lahjakortit saa sähköisinä tai painettuina nopealla toimitusajalla. 

Käytämme sivuston toiminnan kannalta välttämättömien evästeiden lisäksi myös analytiikkaa parantamaan sivuston toimintaa