Joulun helpoimmat henkilöstölahjat!

Yrityksen joululahjat harkinnassa? Tee henkilöstön ja asiakkaiden muistamisesta helppoa: täytä lomake ja lähetämme sinulle tarjouksen joulun parhaista lahjoista. 

Voit olla huoleti, tarjouspyyntö ei velvoita mihinkään!

Pyydä tarjous - sitoumuksetta!

Joululahja henkilöstölle ja Yrityksen joululahjat

Helpotamme jouluruuhkaasi - tilaa nopea ja sitoumukseton joululahjatarjous!

Juha Havastila

Myyntipäällikkö
+358 (0)50 320 0422
[email protected]

Personoidut lahjakortit henkilöstö- ja asiakaslahjaksi

Joulu on tunnetusti muistamisen ja antamisen aikaa. Joululahjojen hankinta voi aiheuttaa stressiä, varsinkin jos lahjoja on hankittavana iso määrä. Kiitoskaupan lahjakortilla jaat jouluiloa asiakkaille ja henkilöstölle muutamalla klikkauksella!

Kollektiivinen työntekijälahja tai asiakkaiden ja muiden sidosryhmien joulumuistaminen – Kiitoskaupan lahjakortti on oikea valinta. Valittavanasi on asiantuntijoidemme valmiiksi rakentamat lahjakortit täynnä suosituimpia lahjoja. Halutessanne lahjavalikoima, lahjasivusto ja lahjakortti voidaan rakentaa täysin yrityksenne näköiseksi. Nyt saatavilla myös täysin kotimaisia lahjavalikoimia.

Kiitoskaupan lahjakorteissa on Suomen monipuolisin lahjavalikoima: tunnettujen merkkien parhaat tavaralahjat, suosituimmat aineettomat lahjat,  herkulliset ruokatuotteet sekä useita hyväntekeväisyyskohteita. Kollektiivisena henkilöstölahjana rajatun valikoiman lahjakortit ovat saajalleen verovapaita kun lahjan arvo on alle 100 € (sis. alv.) kalenterivuodessa. Lue tarkemmin työntekijälahjojen verotuksesta artikkelistamme Henkilöstölahja – verovapaa vai ei?

Kiitos on paras investointi

Kiitoskauppa.fi

Kiitoskauppa Oy on kiittämiseen ja palkitsemiseen erikoistunut täysin kotimainen yritys. Teemme kiittämisen yrityksille mahdollisimman helpoksi. Oli kyseessä sitten joululahja omalle henkilöstölle, kesälahja tärkeille sidosryhmille, merkkipäivä- ja palvelusvuosilahja tai tiiminjäsenen palkitseminen, Kiitoskaupasta löydät lahjakortin kaikkiin kiittämistarpeisiin.