Joy TinyS® ovat markkinoiden pienimmät ja kevyimmät kuulokkeet, jotka tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja suorituskyvyn. Kuulokkeissa on Bluetooth 5.0 -teknologia, joka takaa vakaan ja häiriöttömän yhteyden.

Kuvaus

Pienet ja tehokkaat: Joy TinyS® ovat markkinoiden pienimmät ja kevyimmät kuulokkeet, jotka tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja suorituskyvyn. Kuulokkeissa on Bluetooth 5.0 -teknologia, joka takaa vakaan ja häiriöttömän yhteyden. Joy TinyS -kuulokkeissa on myös sisäänrakennettu huippulaadukas ulkoisia ääniä ja tuulta hylkivä mikrofoni, joten niitä voi käyttää huolettomasti handsfree-puheluihin.

  • Markkinoiden pienimmät kuulokkeet
  • Hifi-tason äänenlaatu
  • Ulkoista ääntä ja tuulta poistava mikrofoni puheluihin, selkeä ääni jopa pyöräillessä. 
  • Takuu 3-vuotta

Tarkemmat ohjeet lahjakortin tilaamiseen​

Miten kiitoskauppa lahjakortit toimivat?

Tilaa valitsemasi sähköiset lahjakortit nettikaupastamme. Lahjakortit toimitetaan joko sinulle tai halutessasi suoraan lahjansaajille. Lahjankortin saaja lunastaa haluamansa lahjan nettikaupassamme ja me toimitamme lahjan lähimpään noutopisteeseen ja ruokalahjat suoraan kotiin.

Kuinka nopeasti saan tilaamani lahjakortit?

Painetut lahjakortit toimitamme postitse ja ne ovat perillä 2-5 työpäivän kuluessa tilauksesta, digitaaliset kortit saat käyttöösi heti. Halutessasi voimme postittaa painetut kortit myös suoraan lahjansaajille.

Miten tilauksen voi maksaa?

Nettikaupassamme voi maksaa laskulla (14 pv netto), verkkopankkimaksuna tai yleisimmillä luottokorteilla.

Onko lahjakorteissa toimitus- tai laskutuskuluja?

Painettujen lahjakorttien tilaukseen lisätään painatus- ja toimituskulut 19,00 €  per toimitusosoite.

Voit valita myös lahjakorttien toimituksen suoraan kirjeitse lahjansaajille, jolloin Kiitoskauppa hoitaa lahjakorttien lähetyksen. Tämän palvelun hinta on 4,00 €/lähetetty kortti

Sähköisten lahjakorttien toimitus- ja käsittelykulut ovat 0 €.