Markkinointitoimisto kiittää ja motivoi henkilökuntaa

”Kun on koonnut hyvän tiimin ympärilleen, heistä kannattaa pitää kiinni kiittämällä silloin, kun aihetta on. Kiitoskaupan lahjakortit ovat tähän kiittämiseen ja arvostuksen osoittamiseen loistava vaihtoehto helppoutensa ja kustannustehokkuutensa puolesta”

Kiitä ja motivoi henkilökuntaa Kiitoskaupan sähköisillä lahjakorteilla.
Puhelinkuva-Kotimainen-Lahjakortti-Valikoima

Työntekijöiden palkitseminen on olennainen osa Julkee x Lempeen yrityskulttuuria, ja jo kolmen vuoden ajan kiittämisen välineenä on toiminut Kiitoskaupan lahjakortit. Nuoressa, nopeasti kasvavassa markkinointitoimistossa on panostettu hyvään ja työntekijöitä arvostavaan yrityskulttuuriin heti alusta saakka: ”Kun on koonnut hyvän tiimin ympärilleen, heistä kannattaa pitää kiinni kiittämällä silloin, kun aihetta on. Kiitoskaupan lahjakortit ovat tähän kiittämiseen ja arvostuksen osoittamiseen loistava vaihtoehto helppoutensa ja kustannustehokkuutensa puolesta”, kommentoi Lasse Iskanius, Julkee x Lempeen toinen perustaja.

Kiitoskaupan myyjän kanssa kiittämisen välineiksi valittiin kerran vuodessa koko henkilöstölle annettavat arvokkaammat joululahjakortit ja Pieni Kiitos -lahjakortti satunnaiseen henkilökohtaiseen palkitsemiseen*. Kiitoskaupan lahjakortit valikoituivat Julkee x Lempeen käyttöön myös niiden henkilökohtaisuuden takia: lahjakortti, jonka sisällön kukin vastaanottaja saa itse valita on henkilökohtaisempi lahja kuin esimerkiksi pelkkä raha.

”Se, että lahjakortteja pääsee räätälöimään vastaanottajaa varten, on omiaan lisäämään niiden arvoa vastaanottajan silmissä” Iskanius lisää. Räätälöinti korostaa kortin henkilökohtaisuutta ja positiivista palautetta onkin kuulunut niin lounaspöydässä kuin muissakin keskusteluissa – henkilöstö arvostaa tätä huomioonottamisen ja kiittämisen tapaa.

Kun Julkee x Lempee kiittää työntekijäänsä Kiitoskaupan lahjakortilla, tämän ei tarvitse huolehtia veroasioista – kollektiivisena lahjana rajatun valikoiman lahjakortit ovat saajalleen verovapaita. Tämä tekee lahjan antamisesta ja vastaanottamisesta entistä miellyttävämpää – arvostusta ja tunnustusta ilman ylimääräisiä kustannuksia ja vaivaa lahjanantajalle tai -saajalle.

*Lue pikapalkitsemisesta tästä

Kotimaiset lahjakortit henkilöstö- ja asiakaslahjaksi

Kollektiivinen kotimainen lahja työntekijöille, henkilöstön merkkipäivälahja, palvelusvuosilahja, asiakaslahja – Kiitoskaupan lahjakortti on oikea valinta. Lahjakortilla muistat ja arvostat esimerkiksi pitkään yrityksessä työssä ollutta työntekijää. Merkkipäivä- tai palvelusvuosilahja on varmasti mieluinen, kun lahjansaaja saa itse valita mieluisensa lahjan. 

Kiitoskaupan kotimaisissa lahjakorteissa on Suomen monipuolisin lahjavalikoima: tunnettujen merkkien parhaat tavaralahjat, suosituimmat aineettomat lahjat, herkulliset ruokatuotteet sekä useita hyväntekeväisyyskohteita. Kollektiivisena henkilöstölahjana rajatun valikoiman lahjakortit ovat saajalleen verovapaita kun lahjan arvo on alle 100 € (sis. alv.) kalenterivuodessa. Tutustu tarkemmin henkilöstölahjojen verokäytäntöihin artikkelissamme Henkilöstölahja – verovapaa vai ei?

Halutessanne teemme teille täysin yrityksenne näköisen lahjavalikoiman ja sivuston, mistä lahjankortin vastaanottaja pääsee valitsemaan haluamansa lahjan. Myös lahjakortit ovat personoitavissa yrityksenne näköiseksi. Lahjakortit saa sähköisinä tai painettuina nopealla toimitusajalla. 

Käytämme sivuston toiminnan kannalta välttämättömien evästeiden lisäksi myös analytiikkaa parantamaan sivuston toimintaa