Suosituimmat henkilöstö- ja asiakaslahjat helposti ja nopeasti

Kiittäminen kannattaa aina! Kiitoskauppa on helppo ja vaivaton tapa hoitaa henkilöstön ja asiakkaiden kiittäminen ja muistaminen saajalleen verovapaalla lahjakortilla. Konseptimme vapauttaa aikaasi ja voit olla varma lahjansaajien tyytyväisyydestä.

Helppo ostaa - tyytyväiset lahjansaajat!

Kotimaa-Hero-Joulu-2023

Osta suoraan verkkokaupastamme tai anna meidän palvella nopeasti ja asiantuntemuksella [email protected] tai 045 7832 3783.

UUTUUS! Kotimaiset lahjavalikoimat

100% kotimaiset henkilöstölahjat!

Miksi kotimainen lahja on hyvä valinta?

Oletko koskaan miettinyt miten kotimainen henkilöstölahja voi vaikuttaa työntekijöiden motivaatioon, vahvistaa yrityskultturia ja samalla tukea kansantaloutta? Tämä artikkeli avaa miten yksinkertainen teko voi tuoda suuria etuja sekä yrityksille että koko yhteiskunnalle.

Täysin yrityksenne näköiset lahjakortit henkilöstölle ja asiakkaille

Teemme teille täysin yrityksenne näköisen ratkaisun esim. henkilöstön pikapalkitsemiseen, merkkipäivä- ja palvelusvuosilahjoiksi tai kollektiiviseksi lahjaksi työntekijöille. Lahjakortit toimii myös erinomaisesti asiakkaiden ja muiden sidosryhmien muistamisessa. Näyttävä painettu tai sähköinen kortti ja upea lahjavalikoima suunnitellaan yhdessä vastaamaan juuri teidän tarpeita. Anna lahjansaajan itse valita mieleisensä lahja!

Lahjakortti

Henkilöstölahja – verovapaa vai ei?

Tässä artikkelissa esittelemme yleisimmät henkilöstölahjat ja niitä koskevat säännöt konkreettisten esimerkkien avulla.

Yle uutisoi suomalaisten yritysten joululahjaperinteistä

Henkilöstön lahjakortit pitävät pintansa maailmantilanteen myllerryksessä.

Personoidut lahjakortit henkilöstö- ja asiakaslahjaksi

Lahjat työntekijöille

Kollektiivinen lahja työntekijöille, henkilöstön merkkipäivälahja, palvelusvuosilahja, asiakaslahja – Kiitoskaupan lahjakortti on oikea valinta. Henkilöstölahjalla onnittelet, kiität ja kannustat henkilöstöäsi ja osoitat arvostuksesi heitä kohtaan. Mikä parasta, lahjansaaja pääsee valitsemaan mieleisensä lahjan Suomen monipuolisimmasta lahjavalikoimasta. 

Personoidut lahjakortit merkkipäivä- ja palvelusvuosilahjaksi

Työntekijän merkkipäivälahjat

Kiitoskauppa on helppo ja vaivaton tapa hoitaa työntekijöiden kiittäminen ja muistaminen saajalle verovapaalla lahjalla – oli kyseessä sitten palvelusvuodet, syntymäpäivä, eläkkeelle jääminen tai vaikka häät. Konseptimme vapauttaa aikaasi ja voit olla varma lahjansaajien tyytyväisyydestä.

Näin kiitoskauppa -lahjat toimivat

Lahjanantajalle helppo ja nopea tapa tehdä unohtumaton vaikutus

Lahjakortin valinta

Valitse mieleisesi lahjakortti kattavasta valikoimasta. Kortilla voi lunastaa yhden tai useamman lahjan. Voit myös rakentaa täysin yrityksesi näköisen lahjavalikoiman.

Kortin ja sivun personointi

Voit personoida kortin tervehdystekstillä, logolla tai kuvalla. Myös itse lahjasivusto voidaan personoida yrityksenne näköiseksi. Valitse myös haluatko kortin painettuna vai digitaalisena.

Kortin toimitus

Kortit voidaan toimittaa kaikki samaan osoitteeseen tai suoraan lahjansaajille. Digitaalinen lahjakortti on heti tai ajastettuna perillä lahjansaajilla.

Saitko Kiitoskauppa-lahjakortin?

Näin helppoa on lahjan lunastus:

Valitse lahja

Syötä lahjakortin koodin ”Lunasta lahjakortti” sivulla ja valitse haluamasi lahja.

Syötä toimitustiedot

Anna tarvittavat toimitustiedot, ruokatuotteille saat myös valita toimituspäivän. Digitaaliset lahjat saat välittömästi.

Vastaanota lahja

Helpoin vaihe: Nauti lahjasta!

Kiitoskaupalla jo satoja tyytyväisiä yritysasiakkaita!

Täysin personoitu ratkaisu 100% tyytyväisyys­takuulla

Olemme toimittaneet jo tuhansia lahjoja henkilöstölle ja yhteistyökumppaneille. Palaute on ollut hyvää ja kehitämme konseptiamme koko ajan saadun palautteen perusteella. Lahjavalikoimaan tulee jatkuvasti paljon uusia vaihtoehtoja ja koko konsepti on personoitavissa asiakaskohtaisesti.